Προϊόντα για οπτικά greten (8)

Αποξηραμένες παντζάρια - HoReCa

Αποξηραμένες παντζάρια - HoReCa

Η ιστορία των παντζαριών ξεπερνά τα 2 χιλιάδες χρόνια. Αυτός ο ριζικός λαχανικός είναι ο πιο κοινός ανάμεσα στα λαχανικά. Σε ξηρή μορφή, μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η χρήση του είναι παρόμοια με τη χρήση φρέσκων ριζικών λαχανικών. Όπως κάθε ξηρό προϊόν, όταν έρθει σε επαφή με υγρό, αποκαθιστά γρήγορα τις ιδιότητές του. Χρήση για Σούπες, σάλτσες, κρέας, μαρινάδες, πιάτα πουλερικών, ρύζι και λαχανικά. Γεύση γλυκιά Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 9,0 Λίπη (γ / 100γ)… 0,5 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 54 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 260
Γκουαράνα - σκόνη

Γκουαράνα - σκόνη

Φυσική σκόνη γκουαράνα Καθαρό βάρος: 50 γρ Ενεργειακή αξία ανά 100 γρ: 590 kcal Διάρκεια ζωής: 12 μήνες
Αποξηραμένα σωματίδια καρότου - HoReCa

Αποξηραμένα σωματίδια καρότου - HoReCa

Αυτή η ρίζα είναι καλή σε οποιαδήποτε μορφή. Το Αφγανιστάν θεωρείται η πατρίδα της. Από εκεί, το καρότο εξαπλώθηκε σταδιακά σε όλο τον κόσμο. Οι αρχαίοι Έλληνες το προίκισαν με ουράνια δύναμη, αποκαλώντας το φρούτο που φέρνει την αγάπη. Τουλάχιστον στη μαγειρική, ίσως δεν υπάρχει προϊόν που να μην ανταποκριθεί στα καρότα. Όταν αποξηραθούν, τα κοκκώδη καρότα αποθηκεύονται ιδανικά χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο και χωρίς να απαιτούν ειδικές συνθήκες. Και όταν έρθουν σε επαφή με το νερό, αποκαθιστούν γρήγορα τις ιδιότητές τους. Χρήση για Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πουλερικά και θηράματα. Γεύση Γλυκιά Διατροφική αξία Υδατάνθρακες (γ/100γ) 49 Λίπη (γ/100γ) 0,5 Πρωτεΐνες (γ/100γ) 9,5 Ενεργειακή αξία (κкал/100γ) 240
Κινέζικο αποξηραμένο λάχανο - HoReCa

Κινέζικο αποξηραμένο λάχανο - HoReCa

Το λάχανο Πεκίνου ήταν δημοφιλές στην Ευρώπη μόνο στις ασιατικές συνοικίες μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα. Αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, έχει φτάσει στην κορυφή της γαστρονομικής δημοτικότητας, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας. Η θρεπτική του αξία και η εξαιρετική γεύση διατηρούνται στο αποξηραμένο προϊόν. Από το αποξηραμένο λάχανο Πεκίνου παρασκευάζεται μια νόστιμη κορεατική σούπα σιριαγκόκ, καθώς και εθνικά πιάτα όπως το Ναμπούλ, το Ττίγκε και το Μπαλέ. Συνοδευτικά του αποξηραμένου κινέζικου λάχανου, που βοηθούν να αναδείξει την πλήρη γευστική του δυναμική, είναι το σκόρδο και τα κρεμμύδια. Χρήση για Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα κρέατος, πουλερικών και θηραμάτων. Γεύση Πικάντικη, γλυκιά Θρεπτική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 26 Λίπη (γ / 100γ)… 3,5 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 34 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 270
Σπόροι άνηθου - HoReCa

Σπόροι άνηθου - HoReCa

Ένα στεφάνι από κοτσάνια και κλαδιά άνηθου στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία απονεμόταν στους διακεκριμένους μονομάχους. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων δεύτερου γεύματος. Χρησιμοποιείται για Ζεστές και κρύες σάλτσες, σούπες, πιάτα κρέατος, πιάτα πουλερικών, πιάτα ψαριών, πιάτα αυγών, καθώς και για τουρσί. Γεύση Πικρό χόρτο Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 16 Λίπη (γ / 100γρ)… 15 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 250
Μαύρο σουσάμι - HoReCa

Μαύρο σουσάμι - HoReCa

Το σουσάμι, γνωστό και ως σουσάμι, ήρθε στην Ευρώπη από την Αφρική. Οι μαύροι σπόροι είναι πιο πολύτιμοι από τους λευκούς ή καφέ σπόρους. Είναι πλούσιοι σε ρετινόλη, βιταμίνες B και E, ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ. Το σουσάμι αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα. Οι μαύροι σπόροι σουσαμιού προστίθενται σε σαλάτες, καρυκεύονται με πιάτα από ρόκα, μάραθο, ψάρι. Η ευχάριστη πικάντικη γεύση αυτών των σπόρων τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην αρτοποιία και στην παρασκευή κοζινάκι. Το μαύρο σουσάμι είναι απαραίτητο για την παρασκευή σούσι. Χρήση Χρήση για την προετοιμασία όλων των τύπων αρτοσκευασμάτων και γλυκών, φρούτων, ζεστών ροφημάτων και πικάντικων πιάτων της ανατολικής κουζίνας. Γεύση Στυφή γεύση, ελαφρώς πικρή. Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 19,0 Λίπη (γ / 100γρ)… 49,0 Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12,0 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 570
Αποξηραμένα καρότα - HoReCa

Αποξηραμένα καρότα - HoReCa

Οι λωρίδες αποξηραμένων καρότων είναι μια εξαιρετική βοήθεια για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να μαγειρέψουν. Αν αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο, η ταχύτητα μαγειρέματος ενός πιάτου θα αυξηθεί σημαντικά. Μετά από όλα, οι ρίζες δεν χρειάζεται να πλυθούν, να καθαριστούν, να τριφτούν ή να κοπούν. Αρκεί να βυθίσετε τις λωρίδες καρότου σε ένα υγρό. Αποκαθιστώντας τις σε γάλα, μετατρέπονται σε μια νόστιμη γέμιση πίτας ή βάση για μια βιταμινώδη σαλάτα. Μπορεί να προστεθεί σε τηγανητά, σε ζωμούς και σε κυρίως πιάτα. Χρήση για Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πουλερικά και θηράματα. Γεύση Γλυκιά Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 9,5 Λίπη (γ / 100γ)… 0,5 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 49 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 240
Εστραγκόν - HoReCa

Εστραγκόν - HoReCa

Ο εστραγκόν είναι μοναδικός με τον δικό του τρόπο: είναι το μόνο φυτό της οικογένειας της αψιθιάς που δεν έχει έντονη πικρία στη γεύση. Το φυτό έχει έντονο πικάντικο και ξινό άρωμα, αναζωογονητική γεύση, και οι Γάλλοι σεφ εκμεταλλεύτηκαν πλήρως αυτές τις ιδιότητες, δημιουργώντας πολλές γαστρονομικές συνταγές με αυτό. Ο εστραγκόν, τόσο φρέσκος όσο και αποξηραμένος, χρησιμοποιείται για να καρυκεύσει μια μεγάλη ποικιλία πιάτων: συμπληρώνει καλά τις ομελέτες, πολλές τύπους σαλτσών. Χρήση Χρήση για την προετοιμασία σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων για μεσημεριανό, ποτών, γλυκών πιάτων. Γεύση πικάντικη, ελαφρώς πικάντικη, αναζωογονητική Διατροφική αξία ανά 100 γρ. Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 23 Λίπη (γ / 100γ)… 7,0 Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 50 Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 360